perjantai 14. joulukuuta 2007

Hollywoodin sisarusparit

Mary-Kate ja Ashley Olsen ovat tehneet Mary-Katen Weeds-roolia lukuunottamatta kaikki roolinsa yhdessä, heillä on yhteinen vaatemallisto, hajuvesiä, elokuvia, kirjoja...
Jessica ja Ashlee Simpson eivät tulleet julkisuuteen yhdessä. Ashlee työskenteli ensin isomman siskon ja isomman tähden taustatanssijana.
Britney ja Jamie-Lynn Spears Jamie-Lynn tuli julkisuuteen siskonsa siivellä, mutta on sen jälkeen työstänyt näyttelijänuraansa. Jamie-Lynn on tukenut isosiskoaan vaikeissakin vaiheissa.
Beyonce ja Solange Knowles Beyonce tuli julkisuuteen ensin, eikä Solangea ole paljon nähtykään. Solangella on lapsi ja hän näytellyt leffassa Bring It On: All Or Nothing.
Hilary ja Haylie Duff Isosisko Haylieta ei ole kovin usein Suomessa nähty, mutta hänestä tullut tähti pikkusiskonsa rinnalle.
Paris ja Nicky Hilton Paris on ollut Nickyä enemmän julkisuudessa, vaikka molemmilla samat perintörahat onkin. Nicky on keskittynyt vaatesuunnitteluun.
Äläkä unohda näitä: Maggie & Jake Gyllenhaal, Luke & Owen Wilson, Kylie & Dannii Minogue, Penelope & Monica Cruz, Nick & Aaron Carter, Lindsay & Ali Lohan

Ei kommentteja: