lauantai 15. joulukuuta 2007

Viikon julkkiskommentit

1. "Ensimmäisessä tv-roolissani näyttelin 'tyttöä veikkauskaupassa'. Hahmolla ei ollut edes nimeä. Sarjassa oli myös persialainen kissa, ja tiedän että se sai enemmän palkkaa kuin minä", kaikkien suurtenkin tähtien täytyy aloittaa pohjalta, Ruma Bettyn Ashley Jensen.
2. "Itseasiassa näin hänet Jääkiekkoa Typeryksille-kirjan kanssa." Siskosi Hilary ottaa jääkiekkoilijapoikaystävänsä Mike Comrien tosissaan, Haylie Duff.
3. "Tyra Banks on läski." Ja mikäs sinä sitten olet "maailman ensimmäinen huippumalli" Janice Dickinson? Katkera ja leikelty kummajainen?
4. "Minua päin potkitaan jalkapalloja alinomaa." Sen siitä saa kun menee naimisiin huippujalkapalloilijan kanssa ja synnyttää hänelle kolme poikaa, Victoria Beckham.
5. "Me olemme kaikki suuria Britney Spears-faneja. Jos hänellä on jotain ongelmia, toivottavasti voisimme antaa jotain neuvoja. Et voi koskaa tietää... joten jos hän tarvitsee tyttökavereita me olemme täällä sitä varten." Spice Girl Melanie Chisholm haluaisi kovasti auttaa poppistähteä.

Ei kommentteja: