maanantai 28. tammikuuta 2008

Upeimmat puvut SAG-gaalasta!

Tiedän olevani hieman myöhässä tämän kanssa, mutta eilen kerta kaikkiaan vain ehtinyt tehdä tätä postausta. Eli kuten ostikkokin kertoo, laitan tänne nyt omasta mielestäni SAG (Screen Actors Guild)- gaalan hienoimpia, tai muuten erityisiä pukuja.
Angelina Jolien löysä, ruskea Hermesin iltapuku herättää tietysti kysymyksen: onko näyttelijätär uudelleen raskaana?
Cate Blanchettin raskaudesta sen sijaan olen aivan varma - ja siitä että hänen Balenciagan iltapukunsa on erittäin kaunis.
America Ferreran Monique Lhuillerin puku on periaatteessa kyllä kaunis, mutta en ole ihan varma pidänkö pitsisestä olkaimesta vai en.
Debra Messing nähtiin pukeutuneena Oscar De La Rentan kullanväriseen mekkoon. Malli on kyllä kaunis, mutta ei ihan suosikkejani.
Amanda Bynes nähtiin pitkästä aikaa iltapuvussa. Marchesan turkoosinsininen puku on mielestäni todella kaunis, ja hiukset hienot myös, tuovat asuun jotain antiikin Kreikkamaista.
Ashley Tisdale nähtiin mielestäni todella kauniissa Bagdley Mischan couture-puvussa. Valkoinen pukee nuorta naista loistavasti! Michelle Pfeifferin ruskea Versacen mekko mielestäni turhan mitäänsanomaton. Korut, kello, laukku ja jopa hiukset ovat jotenkin liian yhteensopivia toisiinsa.
Ruma Betty-sarjan Vanessa Williamsin Escadan iltapuku paljastaa hieman liikaa. Kaula-aukko on liian avonainen ja halkio mielestäni aivan turha, tai vain hieman oudossa kohdassa.
Myöskin Ruma Betty-sarjasta tutun Becki Newtonin asu on sen sijaan todella kaunis, mutta olenko väärässä vai näyttääkö neiti muiden mielestä laihemmalta kuin ennen?
Oo... Kate Beckinsalen Luisa Beccarian iltapuku on todella kaunis... En kuitenkaan ole täysin varma onko se sopivin valinta juuri Katelle. Ehkä kirkkaankeltainen vain näyttää liian räikeältä valkoista ihoa vasten.
Marcia Cross näyttää mielestäni todella upelta Monique Lhuillerin upean sinisessä mekossa. Ja ihana kontrasti punaisiin hiuksiin.

Ei kommentteja: