tiistai 22. huhtikuuta 2008

Happy Birthday Everyone!

Näyttää siltä että suunnilleen puoli Hollywoodia sattuu täyttämään vuosia huhtikuussa. Viikonloppuna Tony Romo (joku amerikkalaisen jalkapallon pelaaja tai joku) vietti 28. synttäreitään. Ja miksi laitoin sen tänne blogiin? No mukana oli tietysti myös Tonyn tyttöystävä Jessica Simpson, joka heittäytyi vallan ällöttäväksi illan mittaan, en aio kertoa miten, mutta jo sininen kakunkuorrute saa pahoinvointirefleksit valmiiksi. Myös Suri Cruise täytti viikonloppuna vuosia ja pääsi kiitettävään kahden vuoden ikään. Hänen juhlansa olivat hieman hillitymmät, sillä paikalla olivat vain lähimmät sukulaiset.
Ja jos synttäreitä ei jo ihan tarpeeksi vietetty viikonloppuna, niin vielä Emma Watson täytti 18, joka onkin ihan merkittävä ikä täytyy myöntää. Juhlimassa oli 70 läheistä ystävää ja perhe.
Niin ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, Victoria Beckham juhli 34-vuotispäiviään sunnuntaina. Beckhamit illastivat Via Veneto nimisessä ravintolassa Santa Monicassa, mukana olivat myös mm. Tom ja Katie, Eva Longoria sekä Gwen Stefani ja aviomies Gavin.

Ei kommentteja: