perjantai 11. huhtikuuta 2008

Viikon julkkiskommentit!

Pitkästä aikaa taas julkkiskommentteja!
  1. "Rakastan Jessica Simpsonin tavaroita, erityisesti hänen kenkiään. Usein tanssin hänen kengissään ympäri taloa." Et kai sinä vain sen takia Ashleeta kihlannut, Pete Wetz?
  2. "Minulla on aina ollut huono itsetunto, ja on vieläkin. Mikä on outoa lavalla olossa ja kaikessa, on se ihailu jota saat todellisilta faneiltasi." Huono itsetunto? Sinullako Mariah Carey?
  3. "En edes muista millaista elämäni oli ennen. Voin kertoa teille sen, etten nuku. Se on outoa, mutta totta, en ole nukkunut kuuteen kuukauteen." Mahtaako Salma Hayek nyt hieman liioitella vauvansa yöherättelyjä.
  4. "Mitkä häät? Olin katsomassa elokuvaa perjantai-iltana." Hmm... Pientä selittelyn makua tässä on, Gwyneth Paltrow. Sitä paitsi tiedämme jo että Beyonce ja Jay-Z menivät naimisiin.
  5. "En ole koskaan ollut näin onnellinen ja rakastunut. Hän on todella upea mies, eikä elämäni ole koskaan ollut parempaa." Paris Hilton ja Nicole Richie jakavat saman miesmaun. Kohta se Pariskin on varmaan raskaana Benjille (toivottavasti ei!)

Ei kommentteja: