sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Fashion Rocks

Beyonce näytti huolitellulta ja kauniilta aivan kuin yleensäkin. Asu ei ehkä ole aivan yhtä näyttävä kuin mitä laulajalta yleensä nähdään, mutta sopii hyvin Beyoncen vartalolle.
Fergie on lähiaikoina yrittänyt kovasti olla trendikäs, ja hylännyt entisen, erittäinkin paljastavan tyylinsä lähes kokonaan. Valitettavasti tavoitteeseen ei aina päästä, vaikkei hippiasussa nyt mitään vikaa olekaan.
Onko tämä se sama tyttö, joka näyttelee Hannah Montanassa kamalassa peruukissa? Kyllä vain, ja Miley Cyrus onkin aikuistanut tyyliään melkoisesti. Omasta mielestäni hän näyttää aivan upealta Zuhair Muradin hopeisessa minimekossa.
Ja Charlize Theron. Miten joku voikin aina onnistua valinnoissaan noin hyvin?
Leona Lewisiä yritetään stailata melkoiseksi fashionistaksi, eivätkä tulokset ole mitenkään erityisen huonoja. Kurvikas laulaja näyttää sievältä Roberto Cavallin mekossa. Huomaa ihanat vaaleanpunaiset kynnet.
Mitä ihmettä on tapahtunut aina ennen niin ihanalle Hilary Swankille kun hän muistuttaa tätä nykyä enemmänkin viisikymppistä tätiä kuin kolmekymppistä Oscar-voittajaa? Yksi syy muutokseen on aivan kamala uusi hiustyyli, josta en ole pitänyt lainkaan. Ja kuka enää nykyään pukeutuu pinkkiin mekkoon ja samanvärisiin kenkiin?
Tämä tyttökö vasta 15-vuotias? Gossip Girlin Taylor Momsen yrittää kaikin tavoin näyttää ikäistään vahemmalta. Liian tumma silmämeikki ja mielestäni liikaa ihoa paljaaksi jättävä asu eivät näytä erikoisen tyylikkäiltä.
Sievä mekko, ruma hattu.
Yleensä hyvin erikoisestikin pukeutuva Rihanna hehkui täyttä glamouria. Upeasti leikattu Monique Lhuillerin mekko saa laulajattaren näyttämään upealta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Miley Cyruksen asu kokonaisuus on mahtava, ja Miley on tosi nätti. :D