maanantai 8. syyskuuta 2008

VMA-extra: Ei tyylin, vaan musiikin takia

Mtv:n Video Music Awardsit eivät ole koskaan kuuluneet niihin kaikkein tyylikkäimpiin gaalatilaisuuksiin (muista ainakin Lil'Kim 1999 ja Rose McGowan 1998), mutta toisaalta suurin tarkoitushan niillä onkin jakaa palkintoja muusikoille ja ehkä sitäkin suuremmin viihdyttää ihmisiä suurilla "skanaadlitempuilla". No mutta vaatteisiin siis:
Britney näytti aivan upealta Atelier Versacen pienessä sinertävänkimaltavassa minimekossaan. Jos nyt en sanoisi aivan trendikkäimmäksi asuksi ikinä, mutta omasta mielestäni parempaa ei Briitta olisi voinut valita. Ja tärkeintä hänen kohdallaan onkin se, että tyttö näyttää terveeltä ja olevan entisissä voimissaan.
Myös Christina Aguilera oli tietysti kaunis, mutta mekko ei ole täysosuma, vaikka Roberto Cavallin puku toki esittelee Christinan avuja. Hiukset ovat tätänykyä mielestäni aivan liian vaalennetut.
Lindsay Lohankin näytti pitkästä aikaa taas erittäin hyvältä ihanissa laineissaan ja House of Hollandin satiinisessa minimekossa.
Rihanna ei ollut ihan yhtä rohkea kuin aina ennen, mutta tokihan minimekko sopii laulajattaren tyylille. Omituisenoloinen alaosa ja valkoiset kengät eivät oikein sovi toisiinsa, mutta mitäpä tuosta.
Äidiksi pian tuleva Ashlee Simpson pukeutuu omaan tyyliinsä raskaanaollessaankin. Musta Alexander McQueenin iltapuku ei toki ole mitään erityistä, muttei siinä mitään vikaakaan ole.
Paris Hilton kuului yllättäen illan parhaiten pukeutuneisiin ihanassa pinkissä Miu Miun mekossa.
Teinitähtönen Miley Cyrus oli myöskin parhaiten pukeutuneita tyylikkäässä Zac Posenin mekossa. Muistuttaa itse asiassa mielestäni melko paljon mekkoa jonka näimme jo Fashion Rocks-gaalassa.
Oma tyyli on aina hyvä juttu, ja Katy Perryllä ainakin on vahva sellainen. Vintage-kaupasta hotpantsinsa ja topinsa löytänyt laulajatar näytti, no jos ei nyt ihan tyylikkäältä niin omalta itseltään ainakin.
HSM-leffoja tähdittävä Ashley Tisdale oli sievä kimaltavassa Roberto Cavallissaan. Ei mitään mielenkiintoista siis.
Jos illan parhaiten pukeutunut pitäisi valita, valinta olisi vaikea laululintu Ciaran ja tosi-tv tähti LAuren Conradin välillä. Ciara loisti aivan ihanassa hopean värisessä Dolce&Gabbanan minimekossa.
Lauren taas ihanaisessa valkoisessa mekossaan, jonka helma on käsinmaalattua kangasta. Myös hiustyyli on kaunis.
Omaperäisten kastiin Katyn kanssa sen sijaan kuuluu Solange "Beyoncen sisko" Knowles, joka on julkaissut nyt debyyttialbuminsa. Vauhditusta levymyynnille tietysti tuovat omaperäiset asuvalinnat joihin tämä mekko todellakin kuuluu.

3 kommenttia:

Nelly kirjoitti...

Britney Spearsin, Christina Aguileran mekot on hienoja.

Anonyymi kirjoitti...

Britney,Lauren ja Miley näyttää tosi upeilta :D

Minä kirjoitti...

Ihana toi Mileyn mekko!! Ja muutenki mile nättinä