maanantai 11. helmikuuta 2008

Grammyt vihdoin täällä!

Ja taas olen myöhässä tämän kanssa mutta ei mahda mitään. Eli Grammy-gaalaa vietettiin taas eilen. Voittajiin lukeutuvat lähes arvatustikin Amy Winehouse, joka voitti ainakin viisi palkintoa sekä Kanye West ja Justin Timberlake. Ja nyt sitten siihen asiaan eli niihin pukuihin... Ja mitä nyt olen huomannut, niin gaalan suosikkiväri oli ehdottomasti sininen! Tänä vuonna puvut olivat aika mitäänsanomattomia, eikä yksikään puku noussut erityiseksi suosikiksi. Mistä itse piditte? Mistä ette? Laittakaa kommenttia!

Beyoncé oli pukeutunut suosikkisuunniteijansa Elie Saabin vaaleansinihopeaiseen pukuun. Tämä ei tosiaankaan ole suosikkejani (suoraan sanottuna en pidä yhtään puvusta). Uusi hiustyylikään ei ole neitokaisen parhaita.

Rihanna oli pukeutunut Zac Posenin kirkkaansiniseen miniin ja Chopardin jalokiviin. Tästäkään en erityisemmin tykkää, mutta sopii tietysti laulajan tyylille.
Fergien keltaisesta Calvin Kleinin puvusta sen sijaan pidän, vaikka se esitteleekin naisen rinnusta hieman turhan auliisti. Fergien vaatteista en yleensä pidä, joten tämä oli positiivinen yllätys.

Entäpä Alicia Keys? Onnistuiko vai epäonnistuiko hän? En oikein osaa sanoa mitään hänen puvustaan (Armani Privé). Kampauksesta en pidä, eikä kyllä mikään suursuosikkini muutenkaan.
Nelly Furtado nähtiin sähkönsinisessä Arthur Mendozan puvussa. Kaunis mekko, muttei pue Nellyä erityisen hyvin. Ja koru on kauhea!
Oma laulajasuosikkini, Natasha Bedingfield loisti Reem Acran violetissa iltapuvussa. Ihan kaunis puku, mutta ei mitään erityistä sanottavaa tästä.
Jo on maailma mennyt mennyt sekaisin kun yksi Grammy-gaalan parhaimmista puvuista löytyy 15-vuotiaan Disney-tähden yltä. No ei nyt sentään, Miley Cyruksen Celinen mekko on kyllä sievä, muttei sekään mikään erityinen. Muihin verratuna kyllä hieno.
Country-laulaja Carrie Underwood oli pukeutunut Zuhair Muradin kukkamekkoon. Tyypillistä country-tyyliä (no ihan kaunishan tämä on).
Amy Lee nähtiin tyylilleen uskollisena mustassa, hieman goottityylisessä puvussa. Itse en tykkää, mutta pukeutukoot rock-ihmiset ihan miten haluaa.
Tv-tähti Lisa Rinna oli hieman yllättäen yksi suosikkipukeutujistani, ja se jos mikä osoittaa sen etteivät puvut tänä vuonna olleet kovin erikoisia.
Soul-laulaja Corinne Bailey Rae nähtiin myös sähkönsinisessä. Paljettimini on myös yllättäen aika hieno.

Ei kommentteja: