sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Mustaa ja valkoista Indie-gaalassa

Siis näin alkupalana Oscar-puvuille. Muutamaa poikkeusta (Kerry Washington) lukuunottamatta lähes kaikki Film Independent's Spirit Awardseihin saapuneet tähdet olivat pukeutuneet mustaan, valkoiseen tai molempiin. Ja vaikka tämä gaala ei olekaan kovin iso tai mitään, niin päätin silti laittaan tällaisen valtaisan postauksen ihan vain hienojen tai muuten huomiota herättävien pukujen takia. Klikkaa tässä hirmuhuonolaatuiset kuvat suuremmiksi! ............ Jos Angelina Jolie ei ole raskaana niin minä en ole edes ihminen! Sekä Angie, että raskaana oleva Cate Blanchett luottivat mustaan, ja esittelivät vatsojaan rohkeasti.

Täydellisten naisten Felicity Huffman oli valmistautunut sateeseen kauniissa takissaan. Frendien Lisa Kudrow taas päätti yhdistää mustan ja valkoisen - tulos ei ehkä ole maailman parhaita.

Gaalan virallisiksi väripilkuiksi voisi valita Eva Mendesin pienine keltaisine clutcheineen tai ehdottomasti tilaisuuden värikkäimmän vieraan, näyttelijä Kerry Washingtonin.

............... Yksi voittajista, Oscar-ehdokas Ellen Page valitsi miehisen asun tyylinsä mukaan. Sienna Miller nähtiin sievässä pikkumustassa.

............... Kate Beckinsale oli enkelimäisen kaunis valkoisessa pitsimekossaan. Molly Sims oli uskaltanut käyttää hieman värejä, mutta kokonaisuus on hieman sekava minun makuuni.

Ei kommentteja: