maanantai 25. helmikuuta 2008

Oscar extra: Upeat puvut osa 2!

Eli tässä tulee vielä lisää pukuja! Tällä kertaa vuorossa niitä ei ehkä niin isoja tähtiä (lukuunottamatta tietysti Reneetä ja Hilarya). Jäin muuten juuri äsken miettimään eikö Keira Knightleytä nähty gaalassa lainkaan? No jaa, ehkäpä häntä ei oltu lainkaan kutsuttu mistäs minä sen voisin tietää...
Kaksinkertainen Oscar-voittaja Hilary Swank oli tällä kertaa sonnustautunut mustaan Versaceen.
Keijukaismainen Renée Zellweger nähtiin tietenkin hänen suosikkimerkkinsä Carolina Herreran asussa. Rannekorut ja muut jalokivet Cartierilta. ............... Lumottu-elokuvassa hurmannut, ja laulunkin showssa luritellut Amy Adams oli pukeutunut Proenza Schoulerin tummanvihreään pukuun. Huomaa hauska laukku.

Viime vuoden voittaja Helen Mirren nähtiin punaisessa George Chakran puvussa ja Swarowski-kristallein koristelluissa irtohihoissa. Viimevuotinen puku oli kyllä kauniimpi, mutta näyttlijätär paljastikin laihduttaneensa monta viikkoa mahtuakseen siihen.

Myös viimevuotinen voittaja, Jennifer Hudson nähtiin valkoisessa Roberto Cavallin puvussa. Onneksi hän oli kuitenkin tällä kertaa jättänyt sen boleron kaappiin! ................ Oscarin voittanut Marion Cotillard hurmasi ranskalaisuudellaan Jean Paul Gaultierin valkoisessa iltapuvussa. Punaisen maton pareihin lukeutuivat Calista Flockhart ja Harrison Ford sekä Johnny Depp ja Vanessa Paradis.

Ei kommentteja: