lauantai 28. helmikuuta 2009

Punaisen maton flopit!

Upeiden pukujen lisäksi gaaloista löytyi myös monia ei-niin-ihastuttavia pukuja:
  • Golden Globeissa nähtiin vähemmän aivan kamalia pukuja, mutta muutamia pettymyksiä kuitenkin. Amanda Seyfried ei näyttänyt kummoiselta Stella McCartneyn puvussaan, Cameron Diazin pinkki Chanelin couture-puku oli leikkaukseltaan omituinen. Olivia Wilden violetti hääpuku ei myöskään innostanut.
  • SAG-gaalassa ainoa hirvitys oli Nicollette Sheridanin sähkönsininen Roberto Cavallin yksihihainen puku, mutta America Ferreran iltapukukin oli pieni pettymys
  • Grammy-gaalassakaan ei montaa täyttä hirvitystä nähty, vaikka moni olisikin voinut M.I.A.n mielenkiintoiset asuvalinnat tyrmätä. Ainoa todellinen floppi oli kuitenkin mielestäni Paris Hilton, joka palasi entiseen minipienellä Versacen vintagehamosellaan.
  • Oscar-gaalasta floppeja löytyi valitettavasti enemmän. Beyoncen House of Dereon merenneitopuku oli suorastaan kammottava isoine printteineen. Myös Heidi Klumin hyvin samantapainen, mutta huonommin leikattu kuin viimevuotinen puku oli melko järkyttävä samoin kuin Jessica Bielin outo etupussillinen Pradan puku.

2 kommenttia:

mmepik kirjoitti...

ONKO TÄÄ LOPETETTU :OOOO ;(((( ÄLKÄÄ LOPETTAKO!!

mmepik kirjoitti...

Pliis hei päivityksiä kiitoos ;((