lauantai 28. helmikuuta 2009

Punaisen maton suosikit: Freida Pinto

Pitkääään aikaan ei ole mitään kirjoitetta CelebBlogissa ja ajattelin jo lopettavani homman kokonaan. Koko gaalakautenakaan en laitellut yhtäkään postausta. Päätin kuitenkin jatkaa, vaikkakin ehkä harvemmin kuin aikaisemmin. Ensimmäiseksi ajattelin kerrata suosikkejani punaisilta matoilta esimerkiksi Oscareista, Golden Globeista ja Grammyista. Ihan ensimmäiseksi esittelen koko kauden suosikkini, Slummien Miljönääri-leffan naistähden Freida Pinton, jonka iltapuvut ihastuttivat monissa gaaloissa:
  • Golden Globes-gaalassa Freida nähtiin Christian Lacroixin rusehtavanvihreässä couture-puvussa, mukanansa Judith Leiberin laukku. Puku oli ihan kaunis ja veistoksellinen, vaikkakin uskon, että Freida olisi pystynyt parempaankin.
  • SAG-gaalaan tähti oli pukenut ylleen Marchean liilan iltapuvun, Martin Katzin jalokiviä ja Roger Vivierin "clutch"-laukun. Freida näytti kauniilta, mutta puku oli ehkä hieman turhankin varma vaihtoehto
  • BAFTA-gaalassa Freidan vaaleanpunainen Oscar de la Rentan puku oli mielestäni täysosuma. Ihanan romanttinen ja röyhelöinen puku sekä värilliser Fred Leightonin korut toimivat loistavasti yhdessä.
  • Koko kauden ihastuttavimman pukunsa Freida säästi onnistuneesti Oscar-gaalaan, missä hän omasta mielestäni kuului punaisen maton parhammistoon, jossei jopa ollut koko gaalan parhaiten pukeutunut. John Gallianon ihanan sinisessä, hieman catwalkilta muokatussa puvussa oli hieman Freidan kotimaan, Intian tunnelmaa
  • Kuvat: style.com ja people.com

Ei kommentteja: