lauantai 28. helmikuuta 2009

Punaisen maton suosikit: Kate Winslet

Sanokaa te mitä sanotte, mutta Kate Winslet ei ole koskaan erityisemmin kiinnostanut minua, enkä erityisesti odottanut häneltä mitään shokeeraavan upeita pukuja tänäkään vuonna. Yleensä Katelta nähdään vain hyvin varmoja, mustia pukuja, mutta muutama yllätys tänä vuonna kuitenkin nähtiin.
  • Golden Globes-gaalaan Kate oli valinnyt - yllätys, yllätys - mustan iltapuvun, jossa ei omasta mielestäni ollut mitään erityistä, vaikka sitä paljon kehuttiinkin. YSL:n pukunsa seuraksi Kate oli valinnut Chopardin jalokiviä ja kainaloonsa vastanäyttelijä Leonardo DiCaprion.
  • Toisin kuin Globeissa, SAG-gaalassa Kate näytti häikäisevältä valittuaan mustan sijaan upean sinisen Narciso Rodriquezin puvun, jossa tähti näytti aivan tyrmäävältä.
  • BAFTA-gaalassa tähti ei yllättänyt pukunsa värillä - mustaa - mutta Zac Posenin merenneito-iltapuku oli mielestäni aivan upeasti leikattu ja meikki, kampaus ja jalokivet henkivät Hollywood-tunnelmaa
  • Oscar-gaalassa Kate oli suoraan sanottuna täysi floppi. Harmaa YSL:n puku oli samalla tylsä ja täynnä turhia yksityiskohtia, jotka sekottivat kokonaiskuvaa. Puvun mallikaan ei imarrellut Katen upeaa vartaloa.

Ei kommentteja: