maanantai 25. helmikuuta 2008

Oscar extra: Upeat puvut osa 1!

Tässä ne nyt siis tulevat Oscar-gaalan parhaat ja pahimmat (vaikkei niitä nyt kovin paljon ollutkaan). Jutulle on tulossa jatkoa, ja saatan lisäksi laittaa vielä kampaus/jalokivi-postauksenkin. Eli olkaapa hyvä .......................................................................... Tuleva äiti Jessica Alba piilotti pienen mahansa kauniin purppuranvärisen Marchesan iltapuvun alle. Jalokivet ovat Cartierin kokoelmasta.

Myöskin tuleva mamma, kaksinkertainen naisosaehdokas, Cate Blanchett näytti mahaansa. Sinivioletti puku on Dries Van Notenin ja jalokivet Lorraine Schwartzin. Yleensä riskejä ottava Cate osuu nappiin, mutta tämä asu ei ehkä ole näyttelijättären parhaimmistoa.

Aina tyylikäs, gaalassa tällä kertaa vain juontajana toiminut Cameron Diaz oli pukeutunut ihanaan, tälläkin kertaa hieman origamimaiseen iltapukuun Dior by John Gallianolta. Meikki ja kampaus oli jätetty luonnollisiksi.

Anne Hathawaykin luotti tällä kertaa Marchesaan. Punaisessa iltapuvussa on jotain ihanaa kreikkalaismaisuutta, ja se on mielestäni samalla paitsi moderni, niin myös henkii vanhanajan Hollywood-glamouria.

Jennifer Garner näytti upealta merenneitohelmaisessa Oscar de la Rentan puvussaan. Suuret timantit ovat Van Cleef & Arpelsilta.

Suosikkimerkkinsä Escadan iltapukuun sonnustautunut Katherine Heigl näytti todella tyylikkäältä vanhanaikaisissa kiharoissaan.

Glamouria hehkuvan Penelope Cruzin Chanelin couture-iltapuvun oli tehnyt Karl Lagerfeld vain häntä varten - todellinen onnentyttö!

Mustaan Balenciagan pukuun mahansa verhoillut Nicole Kidman jätti kaiken muun yksinkertaiseksi ja antoi upean L'Wren Scottin timanttikaulakorun loistaa.

Tämän teinitähdne puolesta minua hieman jännitti - hänhän on vasta 15-vuotias!- mutta ihan hienostihan Miley Cyrus hommansa hoiti. Punainen Valentinon puku antaa laulaja/näyttelijättärestä todella aikuisen kuvan.

Naispääosaehdokas Ellen Page luotti mustaan ja oli rohkeasti valinnut vintagea ylleen. Jean Louis Scherrerin puku on kaunis yksinkertaisuudessaan.

Huippumalli Heidi Klum oli kerrassaan häikäisevä kirkkaanpunaisessa John Gallianon couture-iltapuvussaan.

---Tulossa vielä toinen osa ja lisää pukuja!

Ei kommentteja: